Workshop, bestellingen, noem maar op!

Hoi Allemaal,

Allereerst bedankt voor het bezoeken van mijn blog. Ik hoop dat je geniet van de creatieve uitspattingen die ik wel eens heb.

Ik wil jullie via deze pagina uitnodigen om bij vragen gewoon contact met mij te zoeken. Wanneer je iets wilt weten over een kaart of creatie die ik gemaakt heb of omdat je misschien een workshop wilt kan je altijd contact met mij opnemen. Dit mag via mailadres Melanie.dejong86@gmail.com, via mijn facebookpagina Creamelanie of met een berichtje hier op de pagina.

Wat ik ook doe is kijken of ik Workshops kan geven met alle materialen die ik heb. Dus zie je iets leuks en lijkt je dat een leuk idee voor een workshop, nodig mij en wat vriendinnen uit en we gaan lekker knutselen. Kan ook bij mij thuis, max 4 personen die niet allergisch zijn voor konijnen.

En mocht je nou geen tijd hebben voor een workshop, niet creatief naar jou mening, dan kan ik natuurlijk ook altijd een kaartje op maat voor je maken. Dat houdt in dat je mij verteld wat je zoekt, ik maak daar een prijsje voor en ga aan de slag. Wanneer deze klaar is krijg je een foto toegezonden, via de mail, telefoon of hoe je het wilt, en dan kan je hem komen halen. Wanneer ik hem op moet sturen naar jou raad ik aan om er een aantal te bestellen. Zonde van de verzendkosten anders.

Maar houd je niet in en mail me, laat een berichtje achter of stuur een berichtje via facebook.

Groetjes
CreaMelanie
Den Bosch

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Over mij

Mijn foto

Hallo,

Ik ben Melanie, woonachtig in Den Bosch. Samen met mijn twee konijnen en kat woon ik in een leuk huisje niet ver van het centrum. In mij vrije tijd vind ik het erg leuk om met mijn huisdieren tijd door te brengen en ook om lekker wat te knutselen.

Sinds januari 2015 ben ik lid van het CreaMiep designteam. Dus neem regelmatig een kijkje op mijn blog, www.creamelanie.blogspot.com , of op het blog van Creamiep. Voor sneek peaks van mijn creaties kan je ook kijken op mijn facebookpagina creamelanie. 

Veel plezier!