dinsdag 16 juli 2013

Geboorte Isa

Weer een geboorte en weer een kaartje natuurlijk. Over deze heb ik wel een paar weekjes kunnen doen. Gelukkig want er kwamen een aantal kaartjes tussendoor. 
Het plaatje is het konijntje van Yvonne Creations. Yvonne vertelde me dat ze bij het tekenen van dit knipvel ze aan mijn konijntje moest denken. (Ik post nog al veel foto's van haar)
Om een keer iets nieuws te proberen heb ik op het velletje, waar ik het plaatje op geplakt heb, drukkertjes gezet. De tang en drukkertjes heb ik gekocht bij de Lidl. Is voor riemen en dergelijke haha. 
Dit is hij uiteindelijk weer geworden. 
Liefs Melanie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Over mij

Mijn foto

Hallo,

Ik ben Melanie, woonachtig in Den Bosch. Samen met mijn twee konijnen en kat woon ik in een leuk huisje niet ver van het centrum. In mij vrije tijd vind ik het erg leuk om met mijn huisdieren tijd door te brengen en ook om lekker wat te knutselen.

Sinds januari 2015 ben ik lid van het CreaMiep designteam. Dus neem regelmatig een kijkje op mijn blog, www.creamelanie.blogspot.com , of op het blog van Creamiep. Voor sneek peaks van mijn creaties kan je ook kijken op mijn facebookpagina creamelanie. 

Veel plezier!