dinsdag 12 november 2013

Easelkaart

Hoi allemaal,

Hier alvast een begin van mijn nieuwe kaart. 
Regelmatig zie ik op Facebook en op bloglovin de mooiste easelkaarten langs komen. Ik dacht laat ik dat ook eens proberen. Dus ik een mooie snijmal aangeschaft maar wat toen....
Ik had eens een mooie tutorial voorbij zien komen. Dus ik opzoek naar die tutorial. Ik zal jullie de zoektocht besparen 😉. 
http://noortje-design.blogspot.nl/2013/05/tutorial-easelkaart.html?m=1

Nou de eerste snijpoging mislukte volkomen. Niet hard genoeg doorgedrukt. En heel slap papier! 
Na veel pijn en moeite is hij er dan ook uitgekomen. Helaas nog erg slap dus ik heb de onderkant voorzien van een extra uitsnijding. 

Niet slecht toch voor een tweede poging haha. Het plaatje wat ik erbij ga gebruiken is de door mij met copic gekleurde Sympathy bugs. 

Eindresultaat zien jullie snel. 

Liefs Melanie. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Over mij

Mijn foto

Hallo,

Ik ben Melanie, woonachtig in Den Bosch. Samen met mijn twee konijnen en kat woon ik in een leuk huisje niet ver van het centrum. In mij vrije tijd vind ik het erg leuk om met mijn huisdieren tijd door te brengen en ook om lekker wat te knutselen.

Sinds januari 2015 ben ik lid van het CreaMiep designteam. Dus neem regelmatig een kijkje op mijn blog, www.creamelanie.blogspot.com , of op het blog van Creamiep. Voor sneek peaks van mijn creaties kan je ook kijken op mijn facebookpagina creamelanie. 

Veel plezier!