maandag 13 juli 2015

Design Team Dag

Hallo allemaal,

Wat hebben we weer een lekker weekend gehad zeg. Mooi weer en een hele gezellige eerste design team dag van CreaMiep. 
We hebben lekker gekletst, gefreubeld en als afsluiter een hele lekkere BBQ. 

Als middag vullend programma hebben we zitten scrappen. Voor enkele onder ons de eerste keer. En dat met een leuke foto die we smorgens gemaakt hebben. Even voorstellen. 
Van links naar rechts:
Anita (Beumer), Jose, Sandra, Miranda, Sonja, Marianne (Jacobsen) en (ik) Melanie. Dan komen nu nog de foto's van de scraplayouts. Ik moet wel zeggen dat ze nog niet allemaal af zijn. Die foto's volgen misschien nog wel in de komende post op het CreaMiep blog. 
Op de Facebookpagina van CreaMiep design staan ze ook met de vraag van wie is welke layout. Misschien vinden jullie het leuk om daar ook een beetje over te denken. 

Zoals jullie kunnen zien, kan je met 1 foto heel veel verschillende layouts maken. 
Een beetje cardstock, natuurlijk wat designpapier, bloemen en de teksten die je bij sommige ziet komen van de snijmallen van Memorybox. Let op we hebben 2 verschillende gebruikt. De hoofdletters en gewone letters
Je begint met je basis, de cardstock. Dat mat je af met een designpapier (of 2). Je zou er nog een vel op kunnen maken maar dat kan je ook gebruiken voor een patroon erin te maken zoals die grote cirkel, kleine cirkels of gewoon stroken. 

Nou ik hoop dat jullie van deze foto's weer veel ideetjes krijgen. 

Fijne week allemaalGeen opmerkingen:

Een reactie posten