maandag 22 februari 2016

Seahorse

 
 
Hallo allemaal,
 
Wat leuk dat jullie weer een bezoekje komen brengen op mijn blog. Vandaag is het mijn beurt om weer een leuke creatie te laten zien op het blog van CreaMiep.
 
Vandaag heb ik gekozen voor de Katzelkraft stempels. Mijn vaste volgers kunnen zich deze vast al wel herinneren. Ik heb toen ik er mee bezig was wat foto's van laten zien. 
 
 
 
 

 
Wat heb ik gebruikt:
 
- De Stempel: Seahorse
- Blokjesstempel: Tampons Blocks of Tampons Blocks 01
- Zwart Cardstock
- Wit cardstock
- Dutch Doobadoo paper art flower power
 
 
Om de blokjes te maken kan je eens kijken in onze facebookgroep. Mijn collega designers hebben voor jullie een leuke uitleg gemaakt.
Mijn blokjes heb ik gemaakt met markers en alcohol. Je kleurt dan met je stift een stukje van het blokje, sprayt er wat alcohol op en dan stempel je hem op een mooi stukje papier. Ik heb hiervoor het papier gebruikt wat ik ook gebruik bij het kleuren van stempels. Dat is DCP papier.
 

 
Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden. Als je iets wilt weten kom gezellig kijken in de facebookgroep of laat een berichtje achter.
 
Liefs CreaMelanieGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Over mij

Mijn foto

Hallo,

Ik ben Melanie, woonachtig in Den Bosch. Samen met mijn twee konijnen en kat woon ik in een leuk huisje niet ver van het centrum. In mij vrije tijd vind ik het erg leuk om met mijn huisdieren tijd door te brengen en ook om lekker wat te knutselen.

Sinds januari 2015 ben ik lid van het CreaMiep designteam. Dus neem regelmatig een kijkje op mijn blog, www.creamelanie.blogspot.com , of op het blog van Creamiep. Voor sneek peaks van mijn creaties kan je ook kijken op mijn facebookpagina creamelanie. 

Veel plezier!