maandag 5 september 2016

Snow Kisses

Hoi allemaal,

Het is weer tijd voor een kaartje van mij. Wat een prachtig weer hebben we gehad en nu mijn vakantie begint hebben we ineens herfst weer. Dus ik dacht ik sla dat over en ga naar de winter.
Ik heb dus een klein winter/kerstkaartje gemaakt.


Ik heb hiervoor het binnenste van de teardrop gebruikt van Dutch Doobadoo om hem wat kleiner te houden, tekst Snow Kisses is ook van Dutch Doobadoo. Het papier is van Joy en het plaatje komt van een Pion scrapvel. Nog wat plaksteentjes in de hoek en ik vond hem wel mooi. Bij het versturen zal ik er nog een tekststicker op plakken. Weet niet of het een kerstkaartje wordt of een verjaardagskaart voor iemand die rond die tijd jarig is.

Ik hoop dat jullie ondanks dat het maar een klein kaartje is jullie hem toch leuk vinden. Soms is klein en simpel net zo mooi.

Liefs, Melanie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Over mij

Mijn foto

Hallo,

Ik ben Melanie, woonachtig in Den Bosch. Samen met mijn twee konijnen en kat woon ik in een leuk huisje niet ver van het centrum. In mij vrije tijd vind ik het erg leuk om met mijn huisdieren tijd door te brengen en ook om lekker wat te knutselen.

Sinds januari 2015 ben ik lid van het CreaMiep designteam. Dus neem regelmatig een kijkje op mijn blog, www.creamelanie.blogspot.com , of op het blog van Creamiep. Voor sneek peaks van mijn creaties kan je ook kijken op mijn facebookpagina creamelanie. 

Veel plezier!