dinsdag 16 januari 2018

Christmas

 
Hoi allemaal,
 
Ik ben in december lekker creatief bezig geweest en heb toen een leuk kerst stukje proberen te maken. Dit is het geworden.
 
 
 
 

Ik heb hiervoor een Canvas gebruikt, deze is helemaal plat. Die heb ik met Gesso eerst helemaal ingesmeerd zodat mijn ondergrond mooi van kleur was en niet te hard ging zuigen. Daarna heb ik met structuurpasta en mijn Dutch Doobadoo masks gaas en sterren aangebracht. Dit heb ik goed laten drogen. Tijdens het drogen heb ik de rendieren op kleur gebracht met zwarte gesso en heb ik deze ook voorzien van dezelfde vormen. Ondertussen was het canvas droog en heb ik weer gesso gebruikt. Dit om de kleur van de structuurpasta aan te passen aan de achtergrond.
Tijdens dat het canvas droogt heb ik de embellishments op kleur gebracht met zwarte gesso. Dit goed laten drogen.
Voor ik verder ging met alles op zijn plek te plakken heb ik eerst met sprays de achtergrond bewerkt. Ik heb hiervoor acrylverf en water gebruikt, dit samen in een spuitflesje en lekker aan de klieder gegaan.
Daarna alles op zijn plek gelegd en vast geplakt. Als laatste nog met mijn nuvo Embellishmentmouse en inkagold op de rendieren en de embellishments kleur gebracht. Alles is in blauw en een soort brons gekleurd.

Hopelijk vonden jullie het weer leuk en tot een volgende keer :)

Groetjes Melanie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Over mij

Mijn foto

Hallo,

Ik ben Melanie, woonachtig in Den Bosch. Samen met mijn twee konijnen en kat woon ik in een leuk huisje niet ver van het centrum. In mij vrije tijd vind ik het erg leuk om met mijn huisdieren tijd door te brengen en ook om lekker wat te knutselen.

Sinds januari 2015 ben ik lid van het CreaMiep designteam. Dus neem regelmatig een kijkje op mijn blog, www.creamelanie.blogspot.com , of op het blog van Creamiep. Voor sneek peaks van mijn creaties kan je ook kijken op mijn facebookpagina creamelanie. 

Veel plezier!