donderdag 14 juni 2018

Pakezel

Hallo allemaal,
 
Een tijdje terug zag ik op facebook een designteam call van DenDennis. DenDennis ken ik zelf alleen van het haken. En als er nou iets is wat ik niet kan dan is het wel haken dus heb ik mij verder nooit verdiept erin. Maar wat blijkt nou... DenDennis heeft nu ook een lijn met papier en zijn creaties zijn nu ook deels verkrijgbaar in stansmallen. Nou die call heeft mij zeker wakker gemaakt. Wat een leuke mallen en wat een variatie dat je er mee kan maken. Neem maar eens een kijkje op zijn website door HIER te klikken.
 
Nou ben ik natuurlijk gelijk gaan kijken naar die Call en heb ik mij ervoor aangemeld ook al had ik nog geen spulletjes van DenDennis. Dus daarna begon het toch te kriebelen en heb ik maar wat aangeschaft. Gisteren ben ik eens gaan testen. Wat snijd het lekker met mijn mini trouvaille. Echt super!
Hieronder het plaatje wat ik ook in de facebook groep van DenDennis gedeeld heb. De pakezel nog niet compleet hoor ;-) maar vond het zo'n leuk gezicht dat ik hem jullie ook graag wilde laten zien. 
 
 
 
 
 
Voor de Call is het nog even spannend en de kans dat ik eruit gepikt wordt is natuurlijk klein maar juist door die call heb ik wel deze leuke snijmallen leren kennen en ga ik daar zeker mee aan de slag.
 
 
Liefs MelanieGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Over mij

Mijn foto

Hallo,

Ik ben Melanie, woonachtig in Den Bosch. Samen met mijn twee konijnen en kat woon ik in een leuk huisje niet ver van het centrum. In mij vrije tijd vind ik het erg leuk om met mijn huisdieren tijd door te brengen en ook om lekker wat te knutselen.

Sinds januari 2015 ben ik lid van het CreaMiep designteam. Dus neem regelmatig een kijkje op mijn blog, www.creamelanie.blogspot.com , of op het blog van Creamiep. Voor sneek peaks van mijn creaties kan je ook kijken op mijn facebookpagina creamelanie. 

Veel plezier!