vrijdag 28 juni 2013

Oppep kaart Bella

Met het afdrukje van mijn eerdere post over Bella heb ik een kaartje gemaakt voor iemand die wel een oppepper kan gebruiken. Slecht nieuws en een lange weg te gaan. Dan is een oppeppertje wel nodig. 
Ze houd heel erg van bloemen en daarom vond ik Bella met de bloem wel heel geschikt. 
Dit is het kaartje geworden!


Hij ligt nu onder een zware stapel papier zodat hij wat recht trekt. Mijn lijm wil namelijk wel eens zorgen dat het papier wat kromt. Bij het leggen onder wat zwaars trekt dit prima weg. 
Als hij droog is begin ik aan de binnenkant. Dan kan hij daarna nog een keer onder de stapel en dan is hij helemaal klaar. 

De binnenkant is als volgt geworden. Op de rechterkant heb ik een stuk wit gehouden voor de tekst.
Ik vind het fijn om de binnenkant ook een beetje te bekleden. De kaart wordt er steviger van en het maakt het plaatje af. Liefs Melanie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Over mij

Mijn foto

Hallo,

Ik ben Melanie, woonachtig in Den Bosch. Samen met mijn twee konijnen en kat woon ik in een leuk huisje niet ver van het centrum. In mij vrije tijd vind ik het erg leuk om met mijn huisdieren tijd door te brengen en ook om lekker wat te knutselen.

Sinds januari 2015 ben ik lid van het CreaMiep designteam. Dus neem regelmatig een kijkje op mijn blog, www.creamelanie.blogspot.com , of op het blog van Creamiep. Voor sneek peaks van mijn creaties kan je ook kijken op mijn facebookpagina creamelanie. 

Veel plezier!