dinsdag 9 juli 2013

Geslaagd

Via een oproep op Facebook vroeg een moeder om een gunst. Haar dochter,  Daisy, was geslaagd voor haar MBO nadat ze speciaal onderwijs gevolgd had. Heel hard werken en dan bijna geen kaartjes om haar te feliciteren. Haar moeder vroeg daarom aan de groep van Yvonne creations of wij een kaartje voor haar dochter wilde maken. 
Eerst had ik geen idee wat ik moest maken en eigenlijk ook geen tijd om iets te doen. Toch ben ik aan de slag gedaan. Want zeg nou zelf. Is het niet leuk om een kaartje te krijgen bij een leuke gebeurtenis?

Dit is het resultaat geworden. Gewoon heel simpel gehouden. 


Liefs Melanie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Over mij

Mijn foto

Hallo,

Ik ben Melanie, woonachtig in Den Bosch. Samen met mijn twee konijnen en kat woon ik in een leuk huisje niet ver van het centrum. In mij vrije tijd vind ik het erg leuk om met mijn huisdieren tijd door te brengen en ook om lekker wat te knutselen.

Sinds januari 2015 ben ik lid van het CreaMiep designteam. Dus neem regelmatig een kijkje op mijn blog, www.creamelanie.blogspot.com , of op het blog van Creamiep. Voor sneek peaks van mijn creaties kan je ook kijken op mijn facebookpagina creamelanie. 

Veel plezier!