vrijdag 12 juli 2013

Snoesje

In deze blog vind je een kaart die ik al een tijdje geleden gemaakt heb. Een tijdje ben ik helemaal weg geweest van snoesjes. Zulke schattige plaatjes. En nog als ik ze zie wil ik ze het liefste allemaal hahaa. 
Het 3D plaatje heb ik op een wit strookje papier geplakt en de randjes beinkt. Wat designpapier gebruikt en een bloem gemaakt. De best wishes is een embosmal die ik door mijn cuttlebug gehaald heb. Staan diverse teksten op. Heel handig. Wat inkt er langs halen en je bent klaar. Liefs Melanie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Over mij

Mijn foto

Hallo,

Ik ben Melanie, woonachtig in Den Bosch. Samen met mijn twee konijnen en kat woon ik in een leuk huisje niet ver van het centrum. In mij vrije tijd vind ik het erg leuk om met mijn huisdieren tijd door te brengen en ook om lekker wat te knutselen.

Sinds januari 2015 ben ik lid van het CreaMiep designteam. Dus neem regelmatig een kijkje op mijn blog, www.creamelanie.blogspot.com , of op het blog van Creamiep. Voor sneek peaks van mijn creaties kan je ook kijken op mijn facebookpagina creamelanie. 

Veel plezier!