maandag 20 april 2015

Piece of pie?!

Hallo allemaal,

Ik was laatst op verjaardag en hoe verleidelijk zien die stukjes taart er dan uit....nou ik dacht ik heb nog wel iets liggen wat net zo mooi is maar zeker veel minder slecht is!
 Ik ben lekker met de dutch doobadoo pie aan de slag gegaan. Hiervoor designpapier gebruikt, kant, lintjes en bloementjes. Als laatste nog een foto van het kale taartje. Ik adviseer wel om als designpapier een vel van 30x30 te nemen. Dat werkt gewoon makkelijker.Je kunt ook met een plaatje erbij werken maar ik vond het met bloemen wel klassiek blijven. 
Leuk om zo er een aantal te maken, allemaal andere kleuren en dan op een etagère zetten ;) 

Ik hoop dat jullie er weer van genoten hebben.

Liefs CreaMelanie 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Over mij

Mijn foto

Hallo,

Ik ben Melanie, woonachtig in Den Bosch. Samen met mijn twee konijnen en kat woon ik in een leuk huisje niet ver van het centrum. In mij vrije tijd vind ik het erg leuk om met mijn huisdieren tijd door te brengen en ook om lekker wat te knutselen.

Sinds januari 2015 ben ik lid van het CreaMiep designteam. Dus neem regelmatig een kijkje op mijn blog, www.creamelanie.blogspot.com , of op het blog van Creamiep. Voor sneek peaks van mijn creaties kan je ook kijken op mijn facebookpagina creamelanie. 

Veel plezier!