maandag 13 april 2015

Verfpalet

Hallo allemaal,
 
Vorig jaar september ben ik getrouwd en omdat ik geen grote foto aan de muur wil van mezelf ben ik gaan kijken wat ik dan kon doen. Heb internet afgestruind en kwam de Dutch Doobadoo verfpalet tegen. Deze had ik ook op mijn hobbykamer liggen dus ik dacht dat kan ik ook maken.
Dit is de uitkomst:
 
 
Eerst heb ik alles mooi wit gemaakt met gesso. Daarna ben ik aan de slag geweest met modelleerpasta en weer met de klei voor de cijfers. Een leuk plaatje uitgekozen, een stansvel van Wee Stamps en wat kleine frutsels die er wel bij passen.


 
Daarna weer alles wit gemaakt. Ook de bloemen, het gaas, de cijfers en het karton. Heb ik alles weer op zijn plek gelegd en ben ik dit gaan vastplakken.


 
Als laatste ben ik er met Panpastel, de Pearls, er overheen gegaan. Dit geeft een lieve lichte kleur aan het geheel.
Dit zou je ook met een foto kunnen maken en kleur kan je ook geven met Sprays. Dit ga ik binnenkort uitproberen.
 
Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van mijn post en creatie.
 
Liefs CreaMelanieGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Over mij

Mijn foto

Hallo,

Ik ben Melanie, woonachtig in Den Bosch. Samen met mijn twee konijnen en kat woon ik in een leuk huisje niet ver van het centrum. In mij vrije tijd vind ik het erg leuk om met mijn huisdieren tijd door te brengen en ook om lekker wat te knutselen.

Sinds januari 2015 ben ik lid van het CreaMiep designteam. Dus neem regelmatig een kijkje op mijn blog, www.creamelanie.blogspot.com , of op het blog van Creamiep. Voor sneek peaks van mijn creaties kan je ook kijken op mijn facebookpagina creamelanie. 

Veel plezier!