maandag 15 juni 2015

Garden love

Hallo allemaal.

Omdat het mooie weer er aan komt gaan veel mensen de tuin in. En wat heb je dan ook vaak? Juist een gietertje. Nou deze heb ik voor jullie gemaakt. Ik heb de gieter van Let's get Bizzee genomen als basis.

Nadat ik de vorige keer zo lekker met het papier van scrapberry's bezig ben geweest dacht ik laat ik daar lekker mee verder gaan. Ik heb voor de paarse met bloemen gekozen deze keer. Lekker vrolijk. 
Nadat ik de gieter en het voetje beplakt had ben ik een plaatje gaan zoeken. 


Ik kwam uit bij een klein plaatje van Wee stamps. Ik heb hem een klein beetje aangepast. Zo heb ik het touwtje van de ballonnen er tussenuit geknipt en heb ik daar een echt touwtje tussen gemaakt. Ook de snorharen heb ik zo gemaakt. Het knippen is niet zo makkelijk vandaar deze oplossing. Daarna wat versiering van bloemen, kleine letters van CraftEmotions en wat mos. 

Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van mijn kleine projectje. Ik zal proberen om binnenkort weer een kaartje te plaatsen. 

Een creatieve dag gewenst!

Liefs CreaMelanie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Over mij

Mijn foto

Hallo,

Ik ben Melanie, woonachtig in Den Bosch. Samen met mijn twee konijnen en kat woon ik in een leuk huisje niet ver van het centrum. In mij vrije tijd vind ik het erg leuk om met mijn huisdieren tijd door te brengen en ook om lekker wat te knutselen.

Sinds januari 2015 ben ik lid van het CreaMiep designteam. Dus neem regelmatig een kijkje op mijn blog, www.creamelanie.blogspot.com , of op het blog van Creamiep. Voor sneek peaks van mijn creaties kan je ook kijken op mijn facebookpagina creamelanie. 

Veel plezier!