maandag 17 augustus 2015

Angel

Hallo allemaal

Weer een berichtje van mij. Begin augustus kwam er een DT Colour Call online bij Make it Crafty. Ik heb zitten denken en denken. En nog wat nagedacht en besloten mee te doen aan deze call. 
Vond het wel enorm spannend en leuk om te doen. Maar ben ik uitgekozen? Helaas niet. 

Dit was mijn creatie:

Ik heb dus de stempel Angel gebruikt van Make it Crafty. Deze heb ik gekleurd met copic. Voorbhet jurkje en de strik heb ik gebruikt: V000, V01, V04 en V12. Voor de haren heb ik gebruikt: E15, E35 en E55. Als achtergrond heb ik het stencil clouwds gebruikt van Dutch Doobadoo. Als kaartvorm heb ik de Dutch Doobadoo shape art label mirror gebruikt. Deze heb ik in verschillende kleuren en maten uitgeknipt. Daarna een stukje papier in het midden gedaan om het te breken, tekststempel uitgeknipt en een leuke stansmal van Noor! gebruikt. Door beide een leuk lintje en als laatste nog het kleine labeltje vastgeplakt. Een leuk en apart kerstkaartje gemaakt door mij met een hele leuke stempel. 
Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden. 

Liefs CreaMelanie 
2 opmerkingen:

 1. schattig
  jammer van de uitslag..maar beter dan helemaal niet meedoen he
  nooit geschoten is altijd mis!
  ben zelf ook niet altijd zo dapper hoor

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je berichtje Janine. Inderdaad nooit geschoten is altijd mis. Het is wel jammer maar het is voor nu beter zo. Heb er achteraf voorlopig geen tijd en behoefte aan. Privé gaat het even niet geweldig.

   Verwijderen