maandag 26 januari 2015

Niet traditionele Sarah kaart

Hallo allemaal,

Voor mijn tweede post voor het Design Team van CreaMiep heb ik een kaart gemaakt voor iemand die Sarah heeft gezien. 
Vaak zie je dat deze mensen een oudere vrouw op hun kaart krijgen. Maar 50 is het nieuwe 30 toch!?! Dus ik wilde iets niet traditioneels maken. 


Ik heb een stansplaatje van Wee Stamps gebruikt. De shape art 3 van Dutch Doobadoo. Wat snijmallen van Joy! en papier van Papermania. 
Aan de binnenkant heb ik ook het donkere papier gebruikt er daarop een wit stukje stempelpapier met daarop een stempel met Hartelijk gefeliciteerd. Daar kan je dan nog wat bijschrijven en toch heb je een beetje dezelfde stijl. Hoop dat jullie hem weer leuk vinden en laat een berichtje achter als je dat leuk vind. 

Liefs CreaMelanie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Over mij

Mijn foto

Hallo,

Ik ben Melanie, woonachtig in Den Bosch. Samen met mijn twee konijnen en kat woon ik in een leuk huisje niet ver van het centrum. In mij vrije tijd vind ik het erg leuk om met mijn huisdieren tijd door te brengen en ook om lekker wat te knutselen.

Sinds januari 2015 ben ik lid van het CreaMiep designteam. Dus neem regelmatig een kijkje op mijn blog, www.creamelanie.blogspot.com , of op het blog van Creamiep. Voor sneek peaks van mijn creaties kan je ook kijken op mijn facebookpagina creamelanie. 

Veel plezier!