dinsdag 3 februari 2015

Hobbelpaard

Hallo allemaal.

Even snel een berichtje van mij. Ik heb de laatste dagen gewerkt aan een MDF hobbelpaard van Dutch Doobadoo. Leuk voor op een baby- of kinderkamer. 

 
Als je hem uitpakt ziet hij er nogal saai en kaal uit. Je kunt hem dan ook lekker gaan bewerken met Gesso, papier of Panpastel.
Ik heb gekozen voor mijn witte gesso.

 
Zoals jullie gewent zijn leg ik altijd eerst alles op een plek waar ik denk dat het hoort. Vanuit daar ga ik weer verder werken om het een geheel te krijgen.
Als ik een beetje een idee heb kan ik deze ornamentjes hun witte kleur geven en zo verder kijken wat ik wil.

 
Ik heb nadat alles wit was ook nog wat structuurpasta aangebracht om het paardje net even iets schattiger te maken, al zeg ik het zelf. De masks die ik gebruik heb zijn van Dutch Doobadoo en Craftemotions. Van dat laatste zijn ook de houten ornamentjes. De kraaltjes komen van de action.
 
Ik hoop dat jullie hem weer leuk vonden en bij vragen kan je altijd een berichtje achter laten of een mailtje sturen.
 
Lief CreaMelanieGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Over mij

Mijn foto

Hallo,

Ik ben Melanie, woonachtig in Den Bosch. Samen met mijn twee konijnen en kat woon ik in een leuk huisje niet ver van het centrum. In mij vrije tijd vind ik het erg leuk om met mijn huisdieren tijd door te brengen en ook om lekker wat te knutselen.

Sinds januari 2015 ben ik lid van het CreaMiep designteam. Dus neem regelmatig een kijkje op mijn blog, www.creamelanie.blogspot.com , of op het blog van Creamiep. Voor sneek peaks van mijn creaties kan je ook kijken op mijn facebookpagina creamelanie. 

Veel plezier!