maandag 23 februari 2015

Present

 
Hallo allemaal,
 
Vandaag is het weer mijn beurt op het CreaMiep blog en de facebookpagina om jullie blij te maken met een vrolijke creatie.
Ik heb deze keer gekozen voor de nieuwe lijn van Dutch Doobadoo. Want wie wilt er nou geen kadootje voor zijn verjaardag?
 
 
Ik heb eerst op kraft papier de mal overgetrokken en uitgeknipt. Daarna deze beplakt met designpapier.


 
Nog een paar leuke bloemtjes, een klein envelopje gemaakt, de leuke snijmallen van memorybox en een plaatje van wee stamps. Dit is weer een stansvel, dit omdat ik mijn gekleurde stempel niet op tijd af heb gekregen.

 
 
Nog even een foto van de delen apart.
Liefs CreaMelanie
www.facebook.com/creamelanie


2 opmerkingen:

  1. Naar aanleiding van de loting op Facebook ben ik op je blog terecht gekomen. Wat heb je dit leuk gemaakt zeg, prachtig. Liefs Hanny Leereveld

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Hanny, Via mijn blog probeer ik altijd mijn wekstukken wat meer uit te leggen. Dus wanneer je iets ziet op mijn facebook en je wilt er meer van weten kan je altijd het blog volgen of natuurlijk gewoon vragen. Ik doe mijn best altijd iedereen te helpen. Groetjes Melanie aka CreaMelanie

      Verwijderen

Over mij

Mijn foto

Hallo,

Ik ben Melanie, woonachtig in Den Bosch. Samen met mijn twee konijnen en kat woon ik in een leuk huisje niet ver van het centrum. In mij vrije tijd vind ik het erg leuk om met mijn huisdieren tijd door te brengen en ook om lekker wat te knutselen.

Sinds januari 2015 ben ik lid van het CreaMiep designteam. Dus neem regelmatig een kijkje op mijn blog, www.creamelanie.blogspot.com , of op het blog van Creamiep. Voor sneek peaks van mijn creaties kan je ook kijken op mijn facebookpagina creamelanie. 

Veel plezier!